How about them dawgs

Så jeg, Taylor og Casey dro til Athens, en liten by som er rundt 1 og en halv time unna hvor jeg bor for og se Georgia Bulldogs spille fotballkamp. Dette er da amerikansk fotball, og det er college football. Alle her er helt gal etter det laget, og det er nesten umulig og få billetter! 

Kick-off var klokka 12:21 og jeg ble hentet klokken 10. Vi var godt på vei på motorveien da det verste skjedde, det var helt stopp i trafikken på grunn av en ulykke som tok opp begge kjørefeltene. På en time bevegde vi oss så vidt 100m, ikke det engang. Etter en stund så vi at flere biler begynte og kjøre ut i gresset og forsvant, haha. Tilslutt bestemte vi oss for og gjøre det samme, vi kom da opp på en grusvei. Hadde vi ikke gjort dette, ville vi aldri ha rukke kampen i tide. Vi kom ganske så forseint, men siden fotballkamper vanligvis varer i 3timer fordi det er så mye time-outs og sånt gikk det bra. 


her kjører bilene ut av motorveien, opp på gresset.


I hele Athens er det fylt av disse bulldogene ooooveralt !

Etter kampen var ferdig dro vi og kjørte litt rundt omkring, faren til Casey har gått på skolen så vi fikk se alle fraternitys og sororitys. Det er jo de greske husene som de bor i, i college tiden. 


Noen av de var helt sykt fine, og det var kjempe mange av de!Hadde en helt syk opplevelse !! Ekstremt artig, og er nå blod fan av Georgia bulldogs. I dette skrivende øyeblikk har jeg georgia joggebokse og tøfler.. haha.

Ellers så sto jeg opp halv 8 idag... for og se Justin Bieber på the today show. Haha, han var ekstremt flink da !!! Vi har hatt ferie denne uken, pga thanksgiving i morgen.. som også er bursdagen min forresten :) wii. 


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Reiser med Into Education til USA 2011/2012. Kommet til Canton, Georgia. Ta kontakt hvis du lurer på noe, idakristine_94@hotmail.com

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
April 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


Blogg
Everyday
Vertsfamilie

lenker


Aina - Oregon
Cathrine -- USA
Cecilie - Indiana
Gro - Illinois
Guro Kamilla - Maine
Hannah - Washington
Hanne - California
Ida Marie - Florida
Isabelle - USA
June - USA
Kaja - California
Karoline - Maryland
Kristine - Mississippi
Lisa - Oklahoma
Malene - Virginia
Marta - Arizona
Marthe - Wisconsin
Sofie - USA
Veronica - California

design av:


idawisth.blogg.no


hits