Oppdateriiiing

Hehe, har ikke blitt blogging på en stund, men nå skal jeg få sagt et par ord. I dette øyeblikket sitter jeg og ser på Glee ilag med vertsmor. Jaja, får vel snakke om de siste dagene.

Dagene gaår får det meste i skole, er veeeldig mye lekse og idag hadde jeg min foørste matteprøve. Håper og tror det gikk bra ! Yndlingsfaget mitt er fortsatt art, der jeg sitter med noen FLOTTE jenter. Så Mary, Lauren og kanskje Casey hvis dere bruker google translate så er dere suuuuper !! Haha, sa jo at jeg skulle si noe snilt om dere !! 

På lørdag fant jeg noen jenter å sitte sammen med i lunsjen, så jeg sitter ikke ilag med vertsbror og vennene hannes lenger. Noen kjempesnille jenter, som jeg diiigger ! Skal på filmkveld ilag med dem i morgen, og gleder meg masse til det !! :) 

Eeeeellers, så skjedde det noe syyykt morsomt i lunsjen idag. I går satt noen shitunger av noen gutter ved et av bordene og rooopte og styrte og irriterte alle, så idag var bordet demmers fjernet... Haha. Så når vi kom inn i lunsjen idag, hadde de stjelt vårres bord. Vi visste ikke hvor vi skulle gjoøre av oss, men så kom en eller anna Coach og sa at de ikke kunne stjele bordet vårt. Så de måtte flytte seg, og da gikk de og satt seg på gulvet der bordet deres stod. Så satt de i fra seg sakene på gulvet og gikk for å kjøpe seg mat i Cafeen. Så kom det en mann med en stor søppelsekk og tok alle tingene deres, og heeele kantina begynte og klappe. Haha, så tok han tingene og gikk. De skjønte ingenting når de kom tilbake og alle tingene deres var borte !! Haha, var priceless. 


Har ingen bilder, så legger med et bilde av søte Bella. 

Begynner sakte, men sikkert og kjenne litt hjemlengsel. Men prøver og holde meg opptatt. Og mamma, når du les dette !! Vi må skype snart !!!

Okeyyy, Cheerio. 

-Ida


  2 kommentarer

Postet av:
hahah, hadde vært arti å fått med sæ! : D
13.aug.2011, 01:35
Postet av: VÆRDENS beste dadda
lille vænn høyres ut som du har det heilt supert! å kor fint at du bi kjent me så mange. men du har jo ett fantastisk smil og ei utstråling som teltrækk di fleste:-) du e bære heilt super! han brodern bynn også å føl på at du ikje e heime. han savna dæ.

vi må skypes idag eller imårra, mens ho jenny ennu e våken. savna de masse søs! <3<3<3<3
13.aug.2011, 12:56

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Reiser med Into Education til USA 2011/2012. Kommet til Canton, Georgia. Ta kontakt hvis du lurer på noe, idakristine_94@hotmail.com

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
April 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


Blogg
Everyday
Vertsfamilie

lenker


Aina - Oregon
Cathrine -- USA
Cecilie - Indiana
Gro - Illinois
Guro Kamilla - Maine
Hannah - Washington
Hanne - California
Ida Marie - Florida
Isabelle - USA
June - USA
Kaja - California
Karoline - Maryland
Kristine - Mississippi
Lisa - Oklahoma
Malene - Virginia
Marta - Arizona
Marthe - Wisconsin
Sofie - USA
Veronica - California

design av:


idawisth.blogg.no


hits