World of Coke

I går dro vi til Atlanta for å se Kristin springe et marathon ilag med fotballaget sitt. Sto opp klokken.6 !!!! på en lørdag !!! 


Atlanta tildig på morgenen. 

Det var egentlig helt greit, var veldig deilig temperatur.. Så når hun var ferdig dro vi på world of Coke, siden marathonet startet og avsluttet 10 meter unna World of Coke. Verdens største akvarium ligger også rett ved siden av. Og dit skal vi i Thanksgiving break tror jeg. 


Dette tok jeg da vi sto og ventet på at Kristin skulle springe forbi. 

Vi gikk forresten i en park, som var rett ved siden av før vi gikk på world of coke. De hadde de olympiske ringene der, og det sprutet vann opp av de.
Vi gikk inn i mellom de og, men har ikke bilde av det nå.Kristin tok litt flere bilder enn meg, men jeg har ikke de her. Men skal få lagt ut de også. Senere på dagen dro vi til noen venner av familien og spiste middag. Grillet kylling og tatertats. Vet ikke om det skrives sånn, men det er ihvertfall pommes frites på en annen måte. Jeg likte det ikke. Men det var ihvertfall kjempe koselig, det var tre familier inkludert oss. Og de som bodde der er så utrolig hyggelig, en av ungene er Sean sin beste venn, og moren hannes er den søteste damen jeg har møtt. Hun spurte om hun kunne få klemme meg, haha. 


Min dessert <3 Herregud, den var god !! 


Kristin sin !

Ja, også har jeg fått meg ny telefon !


Elsker den !!! Det lilla er bare beskyttelse !

Skal prøve å bli litt flinkere å oppdatere, men har det veldig travelt i uke dagene ! Begynner faktisk å kjenne hjemlengselen litt, men klarer meg fint! Har det kjempe bra her, og storkoser meg ! 

Idag var jeg i Amerikansk kirke for første gang, den var diiiger ! Den hadde rulletrapp...... Men det var veldig annerledes enn norsk, mye bedre egentlig. Nå skal jeg slappe av litt, gjøre lekse !! og spise. Er sulten !!

-Ida
  3 kommentarer

Postet av: Julie i Michigan 11/12
Virka som du har det supert! Hvor mye kostet mobilen?
07.aug.2011, 21:29
URL: http://julieinamerica.blogg.no
Postet av: Marthe
Kan du skrive litt om hvordan du gjorde det med Blackberry'en? Har sykt lyst på en selv, så jeg lurer liksom på hva den kostet, hva slags abonnement du har, får du brukt den i Norge etc? hehe :)
07.aug.2011, 23:02
URL: http://martheinusa.blogg.no
Postet av:
Nice, vært i Atlanta mange ganger :)

Men bor i L.A :p
08.aug.2011, 00:47

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Reiser med Into Education til USA 2011/2012. Kommet til Canton, Georgia. Ta kontakt hvis du lurer på noe, idakristine_94@hotmail.com

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
April 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


Blogg
Everyday
Vertsfamilie

lenker


Aina - Oregon
Cathrine -- USA
Cecilie - Indiana
Gro - Illinois
Guro Kamilla - Maine
Hannah - Washington
Hanne - California
Ida Marie - Florida
Isabelle - USA
June - USA
Kaja - California
Karoline - Maryland
Kristine - Mississippi
Lisa - Oklahoma
Malene - Virginia
Marta - Arizona
Marthe - Wisconsin
Sofie - USA
Veronica - California

design av:


idawisth.blogg.no


hits