First day of school

Første skoledag.. hjelp. Dette blir ikke et innlegg med bilder, men et som er kanskje mest beregnet på framtidige utvekslingsstudenter, og de som er intressert i hvordan første skoledagen min var!

Jeg var veeeldig nervøs når jeg gikk inn til første timen. Jeg gikk ilag med Kristin og Sean helt fram til Homeroom som er første timen. Dette er bare den første uken, og er mest bare informasjon. Ms.Orfale heter læreren min og hun er skuuuuummel. Men hun var veldig grei, og spurte meg noen ganger om jeg forstod. Etter den timen, "sprang" jeg til neste time. Det er bare 5 minutter mellom hver time, og mine timer er spredd over hele skolen. Heldigvis hadde jeg fått et kart hos både vertsbror og vertssøster så jeg visste sånn høvelig hvor jeg skulle. I første timen var jeg veldig nervøs, men det gikk ganske greit. Det var ikke før halvveis ut i timen at læreren spurte meg om vi hadde et eller annet i Norge at de skjønnte at jeg var fra Norge. 

Gidder ikke å skrive om alle timene, men ihvertfall. Jeg elsker 4.timen, det er den beste ! Er som mat og helse med den beste læreren ! digger det. Og fikk meg 1 ny venn... ja det var alt. For man har ikke anledning til å snakke med noen i timen, for læreren snaker hele tiden. og man har ikke tid  mellom timene !! Men i siste timen, fikk vi snakke litt med hverandre, og da blei jeg kjent med ei jente som heter Nicole. Hun visste ikke at Norsk var et språk, og spurte meg faktisk om vi snakket det til hverandre.. men hun var suuuperhyggelig !!

Var en skummel og ganske ensom første dag, og TAKK gud jeg hadde lunsj med Sean. Ellers vet jeg ikke hva jeg ville gjort ! Men håper jeg blir kjent med litt flere i morgen, så spør om du lurer på noe... !!

- IDA


  5 kommentarer

Postet av: Brordin
"og da blei jeg kjent med ei jente som heter Nicole. Hun visste ikke at Norsk var et språk, og spurte meg faktisk om vi snakket det til hverandre.. men hun var suuuperhyggelig !!" Hallo, ka i alle dager e det her slags jente? drøyt.
02.aug.2011, 01:18
Postet av: Ida Kristine
Brordin: haha, ja.. Ho hva litt lite orientert !! Men ho hva den eneste som hadde en samtale med mæ hele dagen, så æ lika ho !!
02.aug.2011, 02:00
URL: http://idaskoglundd.blogg.no/
Postet av: ingrid melå
hahah, stakkars lille dæ
02.aug.2011, 11:56
Postet av: Sofie i Cali
Herregud, jeg gruer meg! Jeg starter neste mandag og holder på å dø allerede.. Hvilke andre fag har du? :)
03.aug.2011, 04:30
URL: http://sofiemarie.bloggr.no
Postet av: Tonje - Into Utveksling
Hei Ida!

Så fin blogg du har laget! Nå har jeg lagt ut link til bloggen din på Facebooksiden til Into slik at andre utvekslingselever kan se hvordan du har det. Jeg legger ut blogger med jevne mellomrom, så kikk innom FB-siden dersom du vil oppdateres på andre studenter.

Ha en fin dag!

Tonje, Into

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Reiser med Into Education til USA 2011/2012. Kommet til Canton, Georgia. Ta kontakt hvis du lurer på noe, idakristine_94@hotmail.com

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
April 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


Blogg
Everyday
Vertsfamilie

lenker


Aina - Oregon
Cathrine -- USA
Cecilie - Indiana
Gro - Illinois
Guro Kamilla - Maine
Hannah - Washington
Hanne - California
Ida Marie - Florida
Isabelle - USA
June - USA
Kaja - California
Karoline - Maryland
Kristine - Mississippi
Lisa - Oklahoma
Malene - Virginia
Marta - Arizona
Marthe - Wisconsin
Sofie - USA
Veronica - California

design av:


idawisth.blogg.no


hits