U.S and A

Da var endelig reisedato satt. Ringte Marit, kontakten min hos Into, og jeg reiser 23.07. Altså bare en måned igjen idag, herreguuuud! Jeg reiser på en lørdag, og siden mamma jobber på flyplassen kan hun jo alt med når flyene går å sånt. Jeg reiser HALV 6 på morgenen fra Bodø ! Det er gaaanske tidlig, men jeg kommer sikkert ikke til å klare å sove den dagen uansett. Er ikke helt sikker på reiseruten, men vet at jeg skal innom Amsterdam før jeg drar til Atlanta. Og det er mye bedre enn det andre alternative som var Newark airport. For på Newark så må man hente bagasjen å tollklarere den, mens i Amsterdam kan jeg bare gå rett til gaten uten å trenge å tenke på hva som skjer med bagasjen. Er skikkelig spent nå altså!!

Ellers så har jeg begynte å små pakke, vet jo ikke hva jeg skal ta med meg. Mest prøver jeg å konsentrere meg om å være så mye som mulig ilag med alle venner og familie. Startet Harry Potter marathon i går, med 3 av mine beste venninner. Fikk bare sett 1, men skal ta en all-nighter på fredag. Herregud, jeg elsker Harry Potter. Mine yndlingsfilmer, gleder meg så sykt til siste filmen kommer, har bestilt billetter til premieren. Selv om jeg gruer meg skikkelig til det er ferdig, huff.. Kommer til å sitte å hylskrike på kinoen. Blir bra!! Haha, koselig å snakke litt om verdens beste <3Harry<3. 

Slenger med et bilde av den fine golvteppet som jeg fikk av mamsi og papsi i julegave:Litt rotete på rommet... haha


  4 kommentarer

Postet av: Kornelia i USA
Så spennende! :-D Skal du på en slags camp siden du drar såppas tidlig? jeg skal ikke dra før august. Uansett, det er greit å dra så tidlig om morgenen - da er det lettere å sove på flyet ;-)
23.jun.2011, 13:50
URL: http://www.minsparty.blogg.no
Postet av: Ida Kristine
Kornelia: Into,organisasjonen jeg reiser med, har inkludert 5-dagers camp i New York, men jeg går glipp av denne. Den første kampen starter 27.Juli tror jeg det var. Siden jeg drar før dette går jeg jo glipp av den. Begynner på skolen 1.august, så jeg får vel en uke før jeg begyneer på skolen da!

Men ja, håper jeg får til å sove på flyet :) Er litt kjipt siden jeg kommer til å reiser heeele dagen
23.jun.2011, 14:33
URL: http://idaskoglundd.blogg.no/
Postet av: Ingrid Melå
åååh, så fint desgin du har fått!! miss you already <3
25.jun.2011, 16:47
Postet av:
shit for en kul header! og ka arti at du har fått reisedato, du reis bare 4 daga før mæ! : D gleda mæ som fan! digga bloggen din søta <3
28.jun.2011, 23:52

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Reiser med Into Education til USA 2011/2012. Kommet til Canton, Georgia. Ta kontakt hvis du lurer på noe, idakristine_94@hotmail.com

arkiv


Juli 2011
Juni 2011
April 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


Blogg

lenker


Aina - Oregon
Cathrine -- USA
Cecilie - Indiana
Gro - Illinois
Guro Kamilla - Maine
Hannah - Washington
Hanne - California
Ida Marie - Florida
Isabelle - USA
June - USA
Kaja - California
Karoline - Maryland
Kristine - Mississippi
Lisa - Oklahoma
Malene - Virginia
Marta - Arizona
Marthe - Wisconsin
Sofie - USA
Veronica - California

design av:


idawisth.blogg.no


hits