Ah, summer !

Endelig var det sommerferie, hadde siste eksamens trekning i dag. Var så heldig at jeg ikke kom opp i noenting, verken muntlig eller skriftlig. Utrolig deilig! Må på skolen på mandag for 2 samfunnsfag timer, utrolig teit siden vi har levert inn bøkern.. men jaja. Så har vi avslutning på torsdag. 

Har søkt visum nå. Men har ikke fått til å bestille time, for det første så funker det ikke, og i tillegg så er ikke neste time før 14.juli. Og det har jo 1 uke ca. å få det. Så det kan jo hende at jeg ikke får det i tide. Så jeg har søkt om å få tidligere. Ellers så har jeg snakket litt med familien min, men siden de fortsatt er i Norge så har de ikke så veldig mye internett. De drar tilbake i morgen, så da får jeg snakket litt mer med dem når de kommer hjem. Gleder meg kjempe mye til å treffe dem igjen. 

Fikk også vite karakterne mine idag. Av standpunktene fikk jeg to 5ere og resten 4ere. Så fikk jeg 6 i spansk !!! Herregud, for en deilig følelse. Har jobbet veldig hardt i spansken, det er ikke avsluttende fag da, men likevell ! Er myye mer fornøyd med karakterne dette halvåret enn forrige. 


  1 kommentarer

Postet av: Ida
Supert bilde!
17.jun.2011, 18:31
URL: http://tlight.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Reiser med Into Education til USA 2011/2012. Kommet til Canton, Georgia. Ta kontakt hvis du lurer på noe, idakristine_94@hotmail.com

arkiv


Juli 2011
Juni 2011
April 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


Blogg

lenker


Aina - Oregon
Cathrine -- USA
Cecilie - Indiana
Gro - Illinois
Guro Kamilla - Maine
Hannah - Washington
Hanne - California
Ida Marie - Florida
Isabelle - USA
June - USA
Kaja - California
Karoline - Maryland
Kristine - Mississippi
Lisa - Oklahoma
Malene - Virginia
Marta - Arizona
Marthe - Wisconsin
Sofie - USA
Veronica - California

design av:


idawisth.blogg.no


hits