LIFE

Akkurat nå har jeg den beste følelsen jeg har hatt i hele år! Møtte familien i dag. Herregud, de er helt perfekt. Mye bedre enn jeg trodde... EGET BAD og WALK IN CLOSET, noe av det første de fortalte meg. Hadde lyst å hoppe i taket. Sean og Kristin var supergreie, de virket som en sunn familie. De dro ikke ut å spiste hele tiden, de likte å spise middag sammen hjemme. Jeg er den første utvekslingsstudent de har hatt, og det er bare sånn 2 uker siden de fikk vite om meg, så de brukte skikkelig kort tid på å bestemme om de skulle ha student. Heldigvis for meg så valgte de jo det! Det er basseng og tennisbane rett i nærheten av huset, det er shoppingsenter, og de sa at de ville ta meg med masse plasser for å vise meg rundt. Jeg er uten tvil den lykkeligste i verden akkurat nå. I tillegg til å møte dem, så kom det snuskete tantebarnet mitt på besøk, og jeg skal snart på velkomstfest til Kristine:D ( naboen min som kom hjem fra sitt utvekslingsår på mandag). Jeg føler at året mitt kommer til å bli så bra, og jeg har lyst til å dra i morgen!

Forresten så skal jeg begynne å laste ned musikk, til flyturen... haha, tidlig ute. Men tar gjerne imot noen gode musikktips!! Siden jeg også begynner snart å planlegge hva jeg skal ha med meg, tar i mot tips til det og !! Hvis det er noen som kommer på noe smart !!
//weheartit


  2 kommentarer

Postet av: VILDE
NU MÅ VI FINN PÅ NOE SNART, kan ikke latt dæ dra uten og å ha vært ordentlig ilamme dæ... <3
11.jun.2011, 18:09
Postet av: Karin
Sykt heldig, høres kjempe bra ut! :D
11.jun.2011, 18:16

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Reiser med Into Education til USA 2011/2012. Kommet til Canton, Georgia. Ta kontakt hvis du lurer på noe, idakristine_94@hotmail.com

arkiv


Juli 2011
Juni 2011
April 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


Blogg

lenker


Aina - Oregon
Cathrine -- USA
Cecilie - Indiana
Gro - Illinois
Guro Kamilla - Maine
Hannah - Washington
Hanne - California
Ida Marie - Florida
Isabelle - USA
June - USA
Kaja - California
Karoline - Maryland
Kristine - Mississippi
Lisa - Oklahoma
Malene - Virginia
Marta - Arizona
Marthe - Wisconsin
Sofie - USA
Veronica - California

design av:


idawisth.blogg.no


hits