Hjelp

Panikken begynner sakte å snike seg på meg. Får mest sannsynlig avreise 24.Juli, og det er ikke lenge til. 1 måned og 2 uker.. Herregud, hvordan skal jeg få tid til alt. Jobber fra 27.juni helt til jeg drar, må være super sosial og være ilamme venner og familie og jeg må pakke og planlegge og herregud. Jeg må kjøpe meg nytt kamera før jeg drar, så vet jeg heller ikke om jeg skal ta med meg dataen min, eller om jeg skal kjøpe ny når jeg kommer til USA. 

Hadde jo tenkt å dra på hyttetur med jentene og alt sånt... nå må jeg se hvor mye tid jeg får til slik luksus. Ellers bruker jeg bare tiden til å tenke, på alt jeg kommer til og alt jeg drar fra. Tror jeg kommer til å savne mamma mer enn jeg egentlig trodde. Heldigvis var jeg på forberedelseshelg i Oslo forrige helg, og da lærte vi om alt mulig. Ikke bare hvordan vi skal oppføre oss, regler på skolen, regler i hjemmet og slikt, men også hvordan vi skal takle hjemlengsel. Fikk masse bra tips, så jeg føler meg litt mer forberedt etter den helgen. Møtte også masse flotte folk, som alle befinner seg i samme situasjon som meg. Jeg begynner også å tenke på hvordan fag jeg skal ta, hvordan sport jeg skal drive med og aaaalle mulige små detaljer. 

Fredag mellom kl. halv 3 og 3 kommer vertsfamilien min på besøk, herregud jeg er nervøs. Vet heller ikke om det bare er foreldrene eller om barna er med også. Gleder meg ihvertfall til å møte dem, samtidig som jeg gruer meg... herregud, jeg er jo et vraaak. Kommer ikke til å bli mye søvn på meg i natt.. Heldigvis begynner jeg klokken 12 i morgen... moahaha. 


  3 kommentarer

Postet av: Julie
Kommer til å gå kjempe bra. Og vi SKAL få tid til å dra på en hyttetur før du drar!! <3
09.jun.2011, 21:28
Postet av: maritatorrissen
Går sikkert kjempebra :)
09.jun.2011, 22:28
URL: http://maritatorrissen.blogg.no
Postet av: Eline Christine
Ååh, så gøy! Har så lyst å dra et år til USA! Masse lykke til, og håper du får det kjempefint der!:)
11.jun.2011, 09:48
URL: http://www.elinechristine.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Reiser med Into Education til USA 2011/2012. Kommet til Canton, Georgia. Ta kontakt hvis du lurer på noe, idakristine_94@hotmail.com

arkiv


Juli 2011
Juni 2011
April 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


Blogg

lenker


Aina - Oregon
Cathrine -- USA
Cecilie - Indiana
Gro - Illinois
Guro Kamilla - Maine
Hannah - Washington
Hanne - California
Ida Marie - Florida
Isabelle - USA
June - USA
Kaja - California
Karoline - Maryland
Kristine - Mississippi
Lisa - Oklahoma
Malene - Virginia
Marta - Arizona
Marthe - Wisconsin
Sofie - USA
Veronica - California

design av:


idawisth.blogg.no


hits